Verkoop natuurvlees-pakketten

Stal Ravenhorst biedt u de mogelijkheid om thuis te genieten van (h)eerlijk, hoogwaardig natuurvlees van Schotse hooglanders. Een paar maal per jaar wordt een hooglander geslacht en bieden wij natuurvleespakketten aan van 5 en 10 kilo. De prijs van het vlees is €12,50 per kilo. In de pakketten vindt u onder meer:

  • saucijsjes,
  • biefstuk,
  • rundergehakt,
  • runderburgers,
  • braadlap,
  • entrecote,
  • sukadelappen,
  • riblab
  • schenkel.
Wij streven ernaar om de pakketten in samenstelling en gewicht zoveel mogelijk overeen te laten komen. Omdat het een natuurproduct is en iedere Schotse hooglander anders is, kan de samenstelling variëren. U ontvangt echter altijd minimaal het bestelde gewicht (in de praktijk vaak zelfs iets meer), met alle genoemde vleessoorten voor de aangegeven pakketprijs.

Al het natuurvlees wordt (per portie voor twee personen) professioneel verpakt, gevacumeerd en in plastic geseald. Het wordt voorzien van een etiket met daarop onder andere vleessoort, herkomst en houdbaarheidsdatum.

Beschikbaarheid en inschrijven

Heeft u interesse in een pakket? Neemt u dan contact op met Stal Ravenhorst via info@stalravenhorst.nl. Aan het eind van het jaar wordt er weer geslacht en zijn er volop natuurvleespakketten verkrijgbaar. U kunt zich inschrijven via info@stalravenhorst.nl. U krijgt dan automatisch bericht wanneer de pakketten verkrijgbaar zijn.

Werkwijze

Via info@stalravenhorst.nl geeft u uw bestelling aan. Wij sturen u een bevestiging met daarin de betaalgegevens en (verwachte) datum van levering. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer van Stal Ravenhorst nemen wij contact met u op voor verdere afhandeling en het bespreken van een definitieve afhaaltijd.

Kosten

Het overheerlijke natuurvlees van Stal Ravenhorst wordt verkocht voor € 12,50 per kilo. Een pakket van 5 kilo kost € 62,50 en voor een pakket van 10 kilo betaalt u € 125,-.

Klik hier om uw natuurvleespakket aan te vragen!

Natuurvlees van Schotse Hooglanders

Natuurvlees van Stal Ravenhorst
Natuurvlees van Stal Ravenhorst
natuurvlees

Natuurvlees van het Diffelse Schotse Hoogland rund.
Een (h)eerlijk stuk vlees. Puur natuur!


Aspergeboerderij Het Nijenhuis
Het Nijenhuis Rheezerweg 127
7795 DB   Diffelen (Hardenberg)
Telefoon: 0523-251866
Mobiel: 06-54 340 875
Fax: 0523-252134
E-mail: info@hetnijenhuis.nl
Openingstijden

Tijdens het aspergeseizoen:
Maandag t/m vrijdag 09:00-18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondags gesloten

Stal Ravenhorst

Van hobby naar verkoop: (h)eerlijk Natuurvlees van Diffelse bodem! Stal Ravenhorst verkoopt natuurvlees van het Schotse Hoogland rund. (H)eerlijk natuurvlees van eigen bodem.

Producten

Proeft u eens zo'n smaakvolle droge worst of maak een heerlijk stoofpotje van Riblap. Stal Ravenhorst verkoopt naast overheerlijk natuurvlees ook Diffelse honing. Kijk bij Honing voor meer informatie.

Het Nijenhuis

Ook het Nijenhuis verkoopt natuurvlees van Stal Ravenhorst.


Contact

Telefoon:
(0523) 250 515
Email:
info@stalravenhorst.nl
Adres:
Rheezerweg 84
7795 DA DIFFELEN