Natuurvleespakketten

Verkoop natuurvlees-pakketten

Stal Ravenhorst biedt u de mogelijkheid om thuis te genieten van (h)eerlijk, hoogwaardig natuurvlees van Schotse
hooglanders. Een paar maal per jaar wordt een hooglander geslacht en bieden wij natuurvleespakketten aan van 5 en 10 kilo. De prijs van het vlees is €12,50 per kilo. In de pakketten vindt u onder meer:

  • saucijsjes
  • biefstuk
  • rundergehakt
  • runderburgers
  • braadlap
  • entrecote
  • sukadelappen
  • riblab
  • schenkel.

Wij streven ernaar om de pakketten in samenstelling en gewicht zoveel mogelijk overeen te laten komen. Omdat het een natuurproduct is en iedere Schotse hooglander anders is, kan de samenstelling variëren. U ontvangt echter altijd minimaal het bestelde gewicht (in de praktijk vaak zelfs iets meer), met alle genoemde vleessoorten voor de aangegeven pakketprijs.

Al het natuurvlees wordt (per portie voor twee personen) professioneel verpakt, gevacumeerd en in plastic geseald. Het wordt voorzien van een etiket met daarop onder andere vleessoort, herkomst en houdbaarheidsdatum.

Beschikbaarheid en inschrijven

Heeft u interesse in een pakket? Via de pagina VERKOOP kunt u een bestelling plaatsen. U krijgt dan automatisch bericht wanneer de pakketten verkrijgbaar zijn. Neemt u voor meer informatie contact op met Stal Ravenhorst via info@stalravenhorst.nl.

Werkwijze

Via de pagina VERKOOP kunt u uw pakket bestellen. Wij sturen u een bevestiging met daarin de betaalgegevens en (verwachte) datum van levering. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer van Stal Ravenhorst nemen wij contact met u op voor verdere afhandeling en het bespreken van een definitieve afhaaltijd. Na overleg is het ook mogelijk om uw bestelling contact te betalen bij afhalen van het pakket.

Kosten

Het overheerlijke natuurvlees van Stal Ravenhorst wordt verkocht voor € 12,50 per kilo. Een pakket van 5 kilo kost € 62,50 en voor een pakket van 10 kilo betaalt u € 125,-.

Klik hier om uw natuurvleespakket aan te vragen!

Natuurvlees van het Diffelse Schotse Hoogland rund.
Een (h)eerlijk stuk vlees. Puur natuur!

Stal Ravenhorst
Van hobby naar verkoop: Stal Ravenhorst verkoopt natuurvlees van het Schotse Hoogland rund. (H)eerlijk natuurvlees van eigen bodem.
Contact

Adres
Rheezerweg 84
7795 DA DIFFELEN
info@stalravenhorst.nl

Telefoon
(0523) 250 515

Copyright © 2021 Stal Ravenhorst